Podjetje VMM , Informacijske tehnologije d.o.o., je vse od svoje ustanovitve leta 1994 eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo kakovostne in zanesljive storitve, s čimer vam omogočamo, da uporabljate inovativne in prilagojene IT rešitve, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate.

CELOVITE REŠITVE, KI USTVARJAJO DODANO VREDNOST

V podjetju VMM d.o.o. se ukvarjamo z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem  IT rešitev. Prednostne naloge so zagotavljanje kvalitetni servis našim strankam.  Poleg same prodaje računalniške opreme se ukvarjamo tudi z inženiringom prostorov, na nivoju elektroinstalacij, računalniških mrež, video narzora, kontrole pristopa… Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter povezujemo ljudi s pomočjo razumljive in uporabnikom prijazne informacijske tehnologije.

PARTNERSTVO

“Dobri odnosi s strankami” nam niso dovolj. V VMM d.o.o., se zavedamo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak izziv, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

NAŠI PARTNERJI

Našim kupcem želimo zagotavljati visoko kakovostno opremo in rešitve, zato sodelujemo s svetovno znanimi podjetji, kot so Hewlett-Packard, IBM,  Cisco Systems, Microsoft, F-secure, Si-splet, Sony, Epson, Lexmark, …